溫哥華食好西 | 2019 中秋節 | 榴槤流心冰皮月餅 | 榴槤冰皮月餅大比拼

「每逢佳節倍思親」、「人月兩團圓」,到咗中秋佳節,究竟係溫哥華點樣過中秋節?喺溫哥華有冇好味嘅榴槤冰皮月餅?今次搵咗喺大溫華人超市可以買得到嘅其中三種進口榴槤冰皮月餅,其中一隻仲係老友推介「榴槤流心冰皮月餅」。到底係香港定還是溫哥華嘅榴槤冰皮月餅臭啲?跟住我「DANNY爸」帶你喺溫哥華食好西!

 

記得 follow & share「DANNY爸愛回加」YouTube Channel、Facebook 同 Instagram!

YouTube Channel : https://www.youtube.com/channel/UCFo2…

Facebook :
https://www.facebook.com/groups/42603…

Instagram :
https://www.instagram.com/dannyscy2019/

 


※VANWAH 歡迎溫哥華的Youtuber影片製作者及文章作者也一起加入Vanwah的大家庭,我們將會集合各界的朋友推廣關於加拿大的生活、美食、旅遊、玩樂等與『嘩!』生活相關的事物~有興趣的Youtuber 朋友及作家可把你的資料傳送到 info@vanwah.com 給我們

Facebook Comments